DoorBo

Het verhaal

DoorBo is een auto detailing bedrijf en biedt meerdere behandelingen voor auto’s aan, zoals interieur detailing, lakcorrectie en glascoating. DoorBo gaat tijdens een behandeling van de auto net een stapje verder en verkiest kwaliteit boven kwantiteit. Door jarenlange ervaring is Bo een specialist in het detaillistisch re-conditioneren van oldtimers en youngtimers.

Het doel

Het voornaamste doel van de website van DoorBo is het afgeven van een digitaal visitekaartje. Ook is de website bedoeld om recentelijk werk te laten zien en bezoekers te laten weten welke behandelingen Bo voor auto’s uitvoert. Alhoewel klantacquisitie niet het voornaamste doel van de website is, is dit doel wel meegenomen in het ontwerp van de website.

Project details

Opdrachtgever

DoorBo

Jaar

2021

Services

Website

Sector

Auto detailing

Website

DoorBo mockup 3 devices

Het resultaat

Het resultaat is een snelle website die bezoekers laat zien wat DoorBo doet en bezoekers de mogelijkheid geeft een afspraak te maken. De website is ontwikkeld met het CMS WordPress. Hierdoor is de website makkelijk te beheren. Door professioneel gemaakte foto’s te gebruiken komt het ontwerp mooi tot zijn recht.

De website heeft verschillende mogelijkheden voor bezoekers om contact op te nemen of een afspraak te maken. Dit maakt de website conversiegericht. Daarnaast dienen de vele afbeeldingen en informatie als visitekaartje. De website is responsive, waardoor het goed werkt op alle apparaten.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras auctor interdum risus, eu scelerisque tortor tristique et. Aenean eget facilisis felis. Integer vel porttitor est. Aenean non risus sapien. Duis tincidunt tempor libero, id faucibus nisi convallis sed. Sed dui libero, venenatis sed nisi ut, facilisis laoreet odio."

Bo van Dijk

Eigenaar DoorBo

Bo van Dijk van DoorBo
Website Screenshot DoorBo

Knoppen om meer informatie over de specifieke behandelingen in beeld te krijgen. Doordat de website een onepager is, blijft het op deze manier overzichtelijk.

Een formulier om een afspraak te maken. Formulieren zijn een snelle en makkelijke manier om contact op te nemen en gegevens te verzamelen.

Een greep uit de lovende recensies van DoorBo. Beheerbaar in het CMS.

Een fotocollage met afbeeldingen van recentelijk werk. Zo is voor bezoekers visueel duidelijk wat de behandelingen inhouden.

Een kaart met het adres van DoorBo, zodat in één oogopslag duidelijk is waar het bedrijf gevestigd is.