Ontslagmeesters

Het verhaal

Ontslagmeesters is een jong bedrijf van ervaren juristen. Ze hebben het doel gesteld om ontslaghulp toegankelijk te maken voor iedereen. Nick en Jay halen alles uit de kast om jou te helpen bij ontslag of dreigend ontslag. Dit doen ze onder andere door brieven op te stellen, te onderhandelen, bezwaar te maken of door naar de rechter te gaan.

Het doel

Het voornaamste doel van de website van Ontslagmeesters is het werven van klanten. De website moet professionaliteit uitstralen en het moet voor bezoekers makkelijk zijn om contact op te nemen zodra ze overtuigd zijn. 

Project details

Opdrachtgever

Ontslagmeesters

Jaar

2021

Services

Website

Sector

Juridische dienstverlening

Ontslagmeesters mockup 3 devices

Het resultaat

Het resultaat is een snelle geoptimaliseerde website die zorgt voor leads. Een van de wensen van Ontslagmeesters was om de website gebruik te laten maken van Google AMP. AMP zorgt ervoor dat de website extra mobielvriendelijk en extreem snel is wat zorgt voor een lager bouncepercentage.

De website is ontwikkeld om conversies te optimaliseren en er zijn diverse mogelijkheden voor bezoekers om contact op te nemen. Door de inzet van Google Ads in combinatie met organisch verkeer levert de website wekelijks ruim 100 nieuwe leads op.

“Wij hebben zeer goede ervaringen met JDR Boost. Justin denkt als ondernemer mee en dat geeft verfrissende inzichten. Met zijn creatieve geest heeft hij het verhaal van Ontslagmeesters perfect weten over te brengen naar een frisse, moderne en goed werkende website die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is. Daarnaast is Justin vlot en toegankelijk in zijn communicatie, wel zo fijn.”

Jay Remmerzwaal

Oprichter Ontslagmeesters.nl

Jay Ontslagmeesters
Website screenshot Ontslagmeesters

Duidelijke call-to-action om bezoekers aan te sporen om contact op te nemen. Alle CTA's worden gemonitord om conversie te kunnen meten.

Uniek stappenplan met gepersonaliseerde illustraties. Alle stappen en illustraties zijn via het CMS beheerbaar en zelfs de volgorde kan elk moment aangepast worden.

Een dynamische blogmodule die altijd de meest recente blogposts toont. 

Een greep uit de lovende google recensies van Ontslagmeesters. Beheerbaar in het CMS.

Een dynamische videocollage van beelden uit diverse media. Deze collage toont zowel foto's als bewegende video's.

Google AMP geoptimaliseerde FAQ. Deze vragen en antwoorden zijn allemaal beheerbaar in het CMS en worden automatisch geoptimaliseerd volgens de standaarden van Google.

Een snelle manier voor bezoekers om een reactie achter te laten. Alle inzendingen komen direct terug in de mailbox en inzendingen worden anoniem bijgehouden in Google Analytics.