RE:BORN

Het verhaal

In 2008 begonnen ze als studenten met een droom, vervolgens werden ze adviseur, toen ontwikkelaar en nu zijn ze ontwikkelende beleggers met een vastgoedportefeuille van 150.000 m2.

RE:BORN heeft een bijzondere missie: een dynamisch, dierbaar & duurzaam gebouwde omgeving. Een die uitgaat van functievrij vastgoed: vrijheid voor nu en in de toekomst.

Het doel

RE:BORN wil hun unieke visie en missie op een duidelijke manier overbrengen. Het is daarom belangrijk dat de website perfect aansluit bij de huisstijl en de dynamische aard van het bedrijf. De oude website voldeed niet meer aan deze wensen. RE:BORN wilde een moderne website laten ontwikkelen die voldoet aan alle technische standaarden en een uniek design heeft dat past bij de dynamische visie.

Project details

Opdrachtgever

RE:BORN

Jaar

2022

Services

Website

Sector

Real estate

Website

Reborn mockup 3 devices

Het resultaat

We hebben in een uitgebreid design traject de huisstijl doorvertaald naar een online weergave die door het gebruik van animaties past bij de dynamische aard van het bedrijf. Door middel van veel communicatie en korte lijntjes hebben we ervoor gezorgd dat iedereen bij RE:BORN volledig achter het nieuwe uiterlijk staat.

Het resultaat is een moderne, dynamische website die volledig past bij de huisstijl. De website is opgebouwd vanuit secties met de basiskleuren van RE:BORN. De zeshoek die staat voor de bouwstenen van het bedrijf komt in verschillende variaties terug in het ontwerp. Door unieke en moderne vormen van animatie in combinatie met scroll toe te passen is een dynamisch en flexibel geheel gecreëerd.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras auctor interdum risus, eu scelerisque tortor tristique et. Aenean eget facilisis felis. Integer vel porttitor est. Aenean non risus sapien. Duis tincidunt tempor libero, id faucibus nisi convallis sed. Sed dui libero, venenatis sed nisi ut, facilisis laoreet odio."

Niel Slob

CEO

Niel Slob van Reborn
Website screenshot RE:BORN

Een op maat gemaakte video die een goed beeld geeft van RE:BORN en hun projecten.

Unieke scroll animaties die de blokken van missie en visie aan elkaar koppelen.

Een dynamische slider van projecten met foto's en video's.

Een unieke horizontale scroll slider om alle cijfers weer te geven.

Een dynamische slider waarop de gehele organisatie te zien is.

Een overzicht met de LinkedIn posts van het bedrijf.