Ripstar

Het verhaal

Ripstar is een action sports reisorganisatie in Amsterdam. Ze organiseren high-end snow, surf, kite en wake camps, instructeursopleidingen, evenementen, exclusieve trips en groepsreizen voor elk niveau. Het doel van Ripstar is om de enorme passie voor de sport te delen en deelnemers te inspireren en zijn of haar potentieel te laten ontdekken. Ripstar bestaat uit een grote community van members, crew, partners en gesponsorde rijders. Ze creëren samen unieke reizen waarin ze hun kennis, kunde en passie over de sport graag met je de delen.

Het doel

JDR Boost voert voor Ripstar continue ontwikkeling uit. Dit houdt in dat er constant wordt doorontwikkeld aan de website. Zo worden problemen of bugs gelogd in een systeem en gestructureerd opgelost. Dit zorgt ervoor dat de website altijd toegankelijk is en goed werkt. De website is voor Ripstar een belangrijk middel om hun reisaanbod aan te bieden aan klanten en het mogelijk te maken om reizen te boeken.

Project details

Opdrachtgever

Ripstar

Jaar

2021, 2022

Services

Doorlopende ontwikkeling

Sector

Sport en reizen

Mockup drie devices Ripstar

Het resultaat

De website van Ripstar is oorspronkelijk niet ontworpen of ontwikkeld door JDR Boost, maar kon door de gestructureerde opzet gemakkelijk overgenomen worden. De website wordt maandelijks onderhouden en continue doorontwikkeld. We hebben diverse optimalisaties mogen doorvoeren en verschillende problemen opgelost.

Ripstar is bezig met een transitie van de verdeling van hun reizen. Wij ondersteunen in de technische aanpassingen aan de website. Zo wijzigen we de menu- en paginastructuur, de basiskleuren van de website en verschillende componenten op de pagina’s.

“Wij hebben zeer goede ervaringen met JDR Boost. Justin denkt als ondernemer mee en dat geeft verfrissende inzichten. Met zijn creatieve geest heeft hij het verhaal van Ontslagmeesters perfect weten over te brengen naar een frisse, moderne en goed werkende website die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is. Daarnaast is Justin vlot en toegankelijk in zijn communicatie, wel zo fijn.”

Jay Remmerzwaal

Oprichter Ontslagmeesters.nl

Jay Ontslagmeesters
Ripstar scherm screenshot