Een website die een uniek verhaal vertelt

Over

Het verhaal

StoryTellers is een creatief duo dat in 2020 gestart is met het vertellen van verhalen door video. Door de liefde voor het filmvak en elkaar zijn ze enorm goed op elkaar ingespeeld en kunnen ze met weinig woorden communiceren.

Het doel

Dit nieuwe creatieve bedrijf was toe aan een website die de passie van StoryTellers duidelijk maakt; Het vertellen van verhalen door video. Samen met een ontwerper kwamen we tot het unieke concept van een werkend digitaal boek met daarin alle verhalen.

StoryTellers homepage

Resultaat

Het maken van deze unieke website was zowel in het ontwerp als technisch een uitdaging. Er is een volledig beheerbare website opgeleverd die via het WordPress CMS aangepast kan worden. De voorkant van de website is als losstaand deel ontwikkeld en is een op maat gemaakte webapplicatie. Er is een interactief boek opgeleverd waarin gebruikers kunnen bladeren, teksten kunnen lezen en video’s kunnen bekijken. De stijl van de website is afgeleid van een ouderwets tekstboek.

Storytellers achter de schermen

We zijn super trots op onze nieuwe website, omdat het zo’n persoonlijke website is geworden. We kwamen met een uniek concept en Justin heeft al onze wensen verwerkt. Daarvoor zijn we super dankbaar!

Duncan de Koning

mede-eigenaar StoryTellers

Tentoonstelling van video's

StoryTellers maakt verschillende soorten video’s. In hun boek staan alle gemaakte video’s in gecategoriseerde hoofdstukken. Er kan door de verschillende hoofdstukken gebladerd worden door de bladzijdes om te slaan of door te navigeren via het menu.

StoryTellers screenshot
Dynamische & levende achtergronden

Het interactieve boek is niet het enige speciale element van deze website. StoryTellers heeft unieke bewegende achtergronden opgenomen die bij de verschillende hoofdstukken passen. De website laadt automatisch deze achtergronden in. Dit zorgt voor een unieke ervaring voor websitebezoekers en het geeft een persoonlijke sfeer aan de site.

Storytellers about page

Ben jij klaar voor een online boost?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf.

NET 200924 8738 1