TisR

Het verhaal

Tis is een kunstenaar en designer met een breed veldwerk: van schilderen tot licht en 3D artwork. Ze heeft jarenlang achter haar man Raimond gestaan in de ontwikkeling van zijn bekende lamp ‘de Raimond’ die via Moooi Studios wereldwijd wordt verkocht. Na het overlijden van haar man is Tis verder gegaan met de ontwikkeling van de door wiskunde en natuur geïnspireerde lampen. Zo heeft ze verschillende nieuwe lampen ontwikkeld, waaronder een kroonluchter en glazen lampen.

Het doel

Het voornaamste doel van de website van TisR is om meer zichtbaar te worden en te laten zien waar ze aan werkt, wat haar inspireert en om de verbintenis met Raimond en zijn en haar werken te tonen. De website moet luxe uitstralen en het moet voor bezoekers makkelijk zijn om informatie over haar op te zoeken en de werken te bekijken. 

Project details

Opdrachtgever

TisR via Brandsmart

Jaar

2022

Services

Website

Sector

Kunst

Website

Mockup drie devices TisR

Het resultaat

Het resultaat is een snelle website die dient als online visitekaartje. De website is ontwikkeld middels het WordPress CMS. Daardoor is de gehele website gemakkelijk te beheren. Een fotograaf heeft professionele foto’s van de ontwikkelde lampen gemaakt, zodat de werken van Tis optimaal op beeld staan. Hoog kwalitatieve en sterke beelden zijn erg belangrijk om een website succesvol te maken.

De website is responsive, waardoor het goed werkt op alle apparaten. Het uitgangspunt van de website is een onepager met aparte pagina’s voor de werken. Aangezien het tonen van de werken en daarmee meer naamsbekendheid verkrijgen het voornaamste doel van de website is, kunnen bezoekers de werken op de website op meerdere plekken bekijken door middel van afbeeldingen en call-to-actions.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras auctor interdum risus, eu scelerisque tortor tristique et. Aenean eget facilisis felis. Integer vel porttitor est. Aenean non risus sapien. Duis tincidunt tempor libero, id faucibus nisi convallis sed. Sed dui libero, venenatis sed nisi ut, facilisis laoreet odio."

Karianne Kraaijestein

Oprichter Brandsmart

Jay Ontslagmeesters
Website screenshot TisR

Opvallende header waarin het werk, welke centraal staat, direct naar voren komt.

Duidelijke call-to-action om bezoekers aan te sporen om het werk van Tis te bekijken. Alle CTA's worden gemonitord.

De documentaire over Tis en waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Doordat een van de doelen is om te laten zien wat haar inspiratie is en welke werken ze daarop gebaseerd heeft, is het belangrijk dat deze video goed zichtbaar op de website staat.

De lampen die ontwikkeld zijn met daarbij buttons naar detailpagina's over de lampen voor meer informatie en afbeeldingen. Zo kunnen bezoekers altijd gemakkelijk meer informatie verkrijgen.

Galerij met afbeeldingen van de ontwikkelde lampen. Door het gebruik van een slider kunnen er zo veel afbeeldingen als wenselijk getoond worden. Doordat de website voornamelijk visueel moest zijn, is de galerij een mooie uitkomst.