Mobiele app laten maken

Een professionele app laten maken

Iedereen heeft er een aantal op zijn telefoon staan, mobiele apps. Deze apps installeer je op je telefoon in de App Store of in de Google Play Store. Als bedrijf kan het super handig zijn om een mobiele app te ontwikkelen voor je klanten of gebruikers. De meeste mensen hebben namelijk hun telefoon altijd bij de hand en voeren er veel taken op uit.

Het ontwikkelen van een mobiele app is een uitgebreid proces waarbij de nodige voorbereiding nodig is. We denken daarom graag mee om de juiste oplossing te bepalen. Voordelen van het inzetten van een app zijn:

  • Apps zijn mobiel waardoor je ze overal kunt gebruiken;
  • Apps zijn vaak sneller dan het opstarten van een computer of browser;
  • Apps kunnen gebruik maken van functionaliteiten van je mobiele apparaat zoals, camera, gps en notificaties.

De route naar een nieuwe app

1 Kennismaking

Jij vertelt, wij denken mee

2 Voorstel

Je ontvangt een duidelijke offerte

3 Kick-off

We bekijken samen jouw doelen en behoeftes

4 Design

We maken een uniek ontwerp voor de app

5 Feedback

We zorgen ervoor dat jij helemaal tevreden bent

6 Development

We ontwikkelen met de beste software

7 Livegang

Wij regelen alle techniek, van verhuizing tot lancering

8 Onderhoud

We zorgen ervoor dat de app goed blijft draaien

Onze aanpak

Waarom een nieuwe mobiele app laten maken door JDR Boost?

Apps zijn er in veel soorten en maten en kunnen op diverse manieren ontwikkeld worden. Veel voorkomende opties zijn: webapps, hybride apps en native apps. Webapps zijn eigenlijk geen apps, maar websites die lijken op een app en dus ook niet gedownload kunnen worden. Native apps zijn apps die speciaal ontwikkeld worden voor één systeem. Zo wordt er dus een aparte app gebouwd voor Android en weer een aparte app voor IOS. Bij JDR Boost kiezen we voor de derde optie, hybride apps. Een hybride app kan op meerdere soorten platformen functioneren.

Je kunt hem zowel in de Google Play Store als de Apple Store downloaden. De basis van de app bestaat uit één codebase, waardoor er efficiënt omgegaan wordt met development uren en alle functionaliteiten in één keer ontwikkeld worden voor alle mobiele telefoons. Door het gebruik van het framework Ionic zorgen we dat de app zowel in vormgeving als in functionaliteit wel dicht bij het platform blijft. De app zal op Android dus gebruik maken van de standaarden van Android en op Iphone gebruik maken van de standaarden van IOS.

Onze mobiele apps zijn..

Vaak worden mobiele apps ingezet om een specifiek probleem op te lossen of een bepaalde situatie te vergemakkelijken. We ontwerpen en bouwen de app met het oog op de doelgroep om de beste gebruikerservaring te creëren en de gekozen doelen te behalen. We meten deze doelen en verzamelen feedback van gebruikers om de app te blijven optimaliseren.

We bouwen mobiele apps op maat met een framework dat geoptimaliseerd is voor snelheid. Door gebruik te maken van native componenten werkt de app naadloos samen met je telefoon wat voor een snelle en fijne gebruikerservaring zorgt. Afhankelijk van de wensen werken we samen met diverse API’s of koppelingen om snel en gemakkelijk de juiste data op te halen.

Al onze mobiele apps worden volledig op maat gemaakt. We zorgen dat alle wensen worden geïntegreerd en de app gemakkelijk te beheren is. Door middel van een beheerders portaal of CMS heb je altijd toegang tot de inhoud. De app zit hierdoor solide en strak in elkaar, waardoor jij en de gebruikers de beste ervaring hebben.

Door een hybride aanpak kunnen we jouw app met relatief weinig aanpassingen en verschillen lanceren voor zowel Android als IOS. Indien gewenst kunnen we de app ook beschikbaar maken als PWA, webapp of zelfs als desktop app.