Een creatieveling met passie voor digitaal

Van jongs af aan ben ik bezig met techniek. Deze hobby gaat perfect samen met de passie voor mooi en goed ontwerp. De websites die ik aflever, zijn er op gericht gebruikers de beste ervaring te geven en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Over

Een nieuwe website of webshop laten maken voor jouw bedrijf? Een site met een uniek ontwerp die goed gevonden wordt op Google en op die manier zorgt voor meer bezoekers en nieuwe klanten?

JDR Boost is een jong en creatief webdevelopment bedrijf gevestigd in Breda. Ik doe er alles aan om jouw onderneming een online boost te geven. 

Het traject

Vragen

Jazeker! De kracht van de websites die opgeleverd worden door JDR Boost is dat ze gebruikmaken van een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Nadat je bent ingelogd op je website, kun je gemakkelijk afbeeldingen, tekst en andere content aanpassen. We richten dit systeem volledig in op basis van jouw wensen.

JDR Boost biedt al vanaf €10 per maand hosting mogelijkheden op maat aan. Deze service is inclusief een eigen admin paneel en e-mailadressen. In overleg maken we afspraken over onderhoud en support. Als je je website toch liever zelf wilt hosten, worden alle bestanden overgedragen.

Bij JDR Boost gaan kwaliteit en een voordelige prijs hand in hand. De exacte prijs is afhankelijk van de wensen, het ontwerp en de functionaliteiten. De meeste projecten starten vanaf €1.000. Neem contact op voor een offerte.

Hoe lang een project precies loopt is voornamelijk afhankelijk van de complexiteit en omvang van de website. Het volledige proces duurt meestal één tot twee maanden.