Webapplicatie laten maken

Een webapplicatie laten maken

In deze moderne wereld zijn er veel manieren om je bedrijf te moderniseren. Een webapplicatie is op maat gemaakte software voor jouw bedrijf. Een webapplicatie kan ingezet worden om bepaalde bedrijfsprocessen te versnellen of verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan systemen voor HR, inkoop, fabrieksprocessen en financieren of het samenbrengen van informatie uit verschillende systemen.

De doelgroep en doelstellingen van jouw bedrijf staan centraal. Bij het ontwikkelen van een webapplicatie is dit nog belangrijker dan normaal. We besteden dan ook veel tijd aan het vaststellen van het probleem of de uitdaging en het bedenken en realiseren van de oplossing daarvan. Een maatwerk applicatie is dus volledig ingericht voor jou en je klanten. Dit waarborgen we door veel te testen en directe feedback van de eindgebruikers te verwerken.

De route naar een nieuwe webapplicatie

1 Kennismaking

Jij vertelt, wij denken mee

2 Voorstel

Je ontvangt een duidelijke offerte

3 Kick-off

We bekijken samen jouw doelen en behoeftes

4 Design

We maken een uniek ontwerp voor de webapplicatie

5 Feedback

We zorgen ervoor dat jij helemaal tevreden bent

6 Development

We ontwikkelen met de beste software

7 Livegang

Wij regelen alle techniek, van verhuizing tot lancering

8 Onderhoud

We zorgen ervoor dat de webapplicatie goed blijft draaien

Onze aanpak

Waarom een nieuwe webapplicatie laten maken door JDR Boost?

Bij JDR Boost is alle benodigde expertise in huis om een professionele maatwerk applicatie te ontwikkelen. We hebben veel ervaring met het aanpakken van diverse uitdagingen met applicaties en we ondersteunen van begin tot eind. We starten met een strategische sessie waarin we de doelgroep en het probleem analyseren. Samen komen we tot een oplossing waarvan een gedetailleerd ontwerp of prototype wordt ontwikkeld. We bepalen aan de hand van het vraagstuk waarin de webapplicatie wordt ontwikkeld.

De meeste webapplicaties worden door JDR Boost ontwikkeld met een combinatie van Vue.js en Symfony. Beide frameworks zijn zeer volwassen en veelzijdig en worden op grote schaal ingezet voor het ontwikkelen van maatwerk applicaties. Deze technische stack wordt waar nodig uitgebreid met extra tooling om automatische testen, monitoring of speciale wensen mogelijk te maken. We denken graag mee en kijken kritisch naar de organisatie om de beste technische oplossing te bepalen.

Onze webapplicaties zijn..

In een wereld waar iedereen je webapplicatie bezoekt op een smartphone, maar mogelijk ook op een 4k scherm, is het belangrijker dan ooit dat je webapplicatie altijd goed blijft werken. Zowel in de design als development fase houden we rekening met alle mogelijke apparaten.

We zorgen dat de webapplicatie voldoet aan alle eisen van Google en goed scoort op de Core Web Vitals. De snelheid van de webapplicatie wordt vanaf de start volledig geoptimaliseerd om jouw gebruikers de beste ervaring te geven.

Vaak worden webapplicaties ingezet om een specifiek probleem op te lossen of een bepaalde situatie te vergemakkelijken. We ontwerpen en bouwen de applicatie met het oog op de doelgroep om de beste gebruikerservaring te creëren en de gekozen doelen te behalen. We meten deze doelen en verzamelen feedback van gebruikers om de applicatie te blijven optimaliseren.

Al onze webapplicaties worden volledig op maat gemaakt. We zorgen dat alle wensen worden geïntegreerd en de applicatie gemakkelijk te beheren is. Door middel van een beheerders portaal of CMS heb je altijd toegang tot de inhoud. De applicatie zit hierdoor solide en strak in elkaar, waardoor jij en de gebruikers de beste ervaring hebben.