Webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken

Wil je je producten naast je fysieke winkel nu ook digitaal gaan verkopen of heb je al een webshop, maar kan die wel een update gebruiken? Bij JDR Boost ontwikkelen we professionele webwinkels die perfect passen bij de klant. We focussen ons op de doelgroep en doelstellingen van de winkel en zorgen dat de webshop volledig voldoet aan alle standaarden van een online winkel. De webshop wordt ontwikkeld middels een uniek ontwerp afgestemd op de identiteit van de winkel, zodat het bedrijf opvalt tussen de concurrenten.

We ontwikkelen de webshop volledig naar wens. De technieken die we daarvoor gebruiken stemmen we af op de behoeften en het budget. Voor een simpele onderhoudsvriendelijke webshop zetten we Shopify in. Voor een website met veel content of een complex ontwerp gebruiken we WordPress in combinatie met Woocommerce. Met beide systemen kun je gemakkelijk alle producten en content beheren. Ook is er een ruime keuze uit integraties en plugins voor de optimale gebruikerservaring.

Wil je meer weten over hoe wij webshops maken? Neem dan contact met ons op!

De route naar een nieuwe webshop

1 Kennismaking

Jij vertelt, wij denken mee

2 Voorstel

Je ontvangt een duidelijke offerte

3 Kick-off

We bekijken samen jouw doelen en behoeftes

4 Design

We maken een uniek ontwerp voor de webshop

5 Feedback

We zorgen ervoor dat jij helemaal tevreden bent

6 Development

We ontwikkelen met de beste software

7 Livegang

Wij regelen alle techniek, van verhuizing tot lancering

8 Onderhoud

We zorgen ervoor dat de webshop goed blijft draaien

Onze aanpak

Waarom een nieuwe webshop laten maken door JDR Boost?

Ons team van jonge professionals denkt graag met je mee over het automatiseren van bedrijfsprocessen en het stimuleren van verkoop. Bij JDR Boost zijn we gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk webshops. Naast het ontwerpen van een unieke stijl en het bouwen van een gebruiksvriendelijk platform kunnen we ook ondersteunen in het leggen van koppelingen met diverse systemen.

Mac mockup Reborn

Onze webshops zijn..

In een wereld waar iedereen je webshop bezoekt op een smartphone, maar mogelijk ook op een 4k scherm, is het belangrijker dan ooit dat je webshop altijd goed blijft werken. Zowel in de design als development fase houden we rekening met alle mogelijke apparaten.

We zorgen dat de webshop voldoet aan alle eisen van Google en goed scoort op de Core Web Vitals. De snelheid van de webshop wordt vanaf de start volledig geoptimaliseerd om jouw gebruikers de beste ervaring te geven.

Bij JDR Boost weten we wat converteert. We ontwerpen en bouwen de webshop met het oog op de doelgroep om de beste gebruikerservaring te creëren en te sturen op conversie. Met behulp van testen en metingen optimaliseren we de shop om zoveel mogelijk verkopen te realiseren.

Al onze webshops worden gebouwd met een CMS. We kiezen voor een integratie met WordPress of Shopify. De webshop zit hierdoor solide en strak in elkaar en je behoudt zelf de vrijheid om alle teksten, afbeeldingen en blogs te bewerken wanneer je maar wilt.