Website laten maken

Een moderne professionele website laten maken

In een moderne wereld waarin mensen eerst googelen voordat ze iets doen, is het een must om een professionele website te hebben voor je bedrijf. Bij JDR Boost ontwikkelen we een professionele website die bij jouw bedrijf past. De doelgroep en doelstellingen van jouw bedrijf staan centraal. Door een uniek ontwerp wat afgestemd wordt op de identiteit van het bedrijf valt de website op tussen concurrenten.

Onze websites worden op maat gemaakt in WordPress. Dit zorgt ervoor dat alle content gemakkelijk beheerd kan worden en je totale controle en flexibiliteit hebt. Ook heb je een ruime keuze uit integraties en plugins en zorgen we altijd voor een responsive design voor de optimale gebruikerservaring.

De route naar een nieuwe website

1 Kennismaking

Jij vertelt, wij denken mee

2 Voorstel

Je ontvangt een duidelijke offerte

3 Kick-off

We bekijken samen jouw doelen en behoeftes

4 Design

We maken een uniek ontwerp voor de website

5 Feedback

We zorgen ervoor dat jij helemaal tevreden bent

6 Development

We ontwikkelen met de beste software

7 Livegang

Wij regelen alle techniek, van verhuizing tot lancering

8 Onderhoud

We zorgen ervoor dat de website goed blijft draaien

Onze aanpak

Waarom zou je jouw website door JDR Boost laten maken?

JDR boost heeft een team van jonge professionals met veel ervaring en daarmee alle voordelen van een digitaal bureau, maar zonder managers en communicatiebarrières. Transparantie en directe communicatie staan voorop.

Het beste resultaat wordt behaald als we onze krachten bundelen. Hoe langer betrokken, hoe meer er wordt geleerd en hoe meer waarde er toegevoegd kan worden. Door websites te optimaliseren en door te blijven ontwikkelen, groeien we samen met de website mee met de onderneming.

Macbook en Iphone mockup Ontslagmeesters

Onze websites zijn..

In een wereld waar iedereen je website bezoekt op een smartphone, maar mogelijk ook op een 4k scherm, is het belangrijker dan ooit dat je website altijd goed blijft werken. Zowel in de design als development fase houden we rekening met alle mogelijke apparaten.

We zorgen dat de website voldoet aan alle eisen van Google en goed scoort op de Core Web Vitals. De snelheid van de website wordt vanaf de start volledig geoptimaliseerd om jouw gebruikers de beste ervaring te geven.

Bij JDR Boost weten we wat converteert. We ontwerpen en bouwen de website met het oog op de doelgroep om de beste gebruikerservaring te creëren en te sturen op conversie. Met behulp van testen en metingen optimaliseren we de site om zoveel mogelijk leads te scoren.

Al onze websites worden gebouwd met een CMS. Vaak kiezen we voor een integratie met het gebruiksvriendelijke WordPress. De website zit hierdoor solide en strak in elkaar en je behoudt zelf de vrijheid om alle teksten, afbeeldingen en blogs te bewerken wanneer je maar wilt.